Coaching/
Intervisie

S42447 (299 van 363)_edited.jpg
Coaching en intervisie beginnend toezichthouder
 

Toezicht houden is een vak apart. Er is geen recept of kant en klaar handboek. De codes, wet- en regelgeving zijn het speelveld. De interactie tussen mensen maakt het verschil.  Het samenspel in het team en met de bestuurder vindt ook in een bijzondere context plaats.  U werkt immers niet dagelijks of wekelijks samen.  Hoe leren beginnend toezichthouders het spel effectief spelen zodat ze versneld van waarde zijn?

 

Vanuit vragen uit mijn netwerk en persoonlijke ervaring is grote behoefte aan een vertrouwde en veilige omgeving. Om te leren van ervaren toezichthouders en om als beginnende toezichthouders te reflecteren en leren vanuit concrete praktijkcases. Waardoor hun bijdrage versneld van waarde is in uw raad. 

Hoe gaat u de startende toezichthouder begeleiden? Of bent uzelf een startende toezichthouder en heeft u behoefte aan onafhankelijke reflectie en leren van elkaar?

Neem contact met mij op voor (individuele) coaching en/of intervisie mogelijkheden. Ik zet mijzelf graag in voor de verdere ontwikkeling van de moderne nieuwe toezichthouder.