RvT/RvB Heidag

S42447 (299 van 363)_edited.jpg
Een inspirerende heidag vol energie en resultaat?
Een heidag geeft u tijd en ruimte voor reflectie, inspiratie en onderlinge verbinding. Om met elkaar terug te kijken, de toekomst te ontdekken en bijbehorende dilemma's en strategie te duiden. Of om actuele kwesties met afstand en in rust met elkaar te analyseren en/of impactvolle besluiten te nemen. 
Een succesvolle dag vraagt om een goede voorbereiding, inhoudelijke kennis en een gedegen proces gericht op het bereiken van uw doel. U kunt zelf het proces ontwikkelen en de dialoog begeleiden. Maar u wilt ook inhoud toevoegen vanuit uw rol in het  team. Vervult uzelf beide rollen? Dan heeft dat een negatief effect op het resultaat. 
Dan word ik ingezet. Om voorafgaand met u een inspirerend inhoudelijk programma en dynamisch proces te ontwikkelen. En om uw team als onafhankelijk moderator te begeleiden tijdens uw heidag. Met inhoud, dynamiek en energie. 
 
Ruim 15 jaar ervaring breng ik mee als (dag)voorzitter van bestuurlijke netwerken, intervisies, conferenties, heidagen en stakeholdersdialogen in de publieke sector. Ik put daardoor uit een stevige inhoudelijke basis en talrijke gespreks- en werkvormen om u, uw netwerkleden of uw gasten op dynamische wijze te verbinden aan de opgave en samen te werken aan een concreet resultaat aan het eind van de bijeenkomst.

Meer informatie