Opleiding & Congres

Masterclass

Trends in governance

Programmamaker  

voor uw  opleidingsinstituut

Een goede raad besteedt aandacht aan de verdere professionalisering van haar leden. Wilt u worden verwonderd, geinspireerd en uzelf ontwikkelen als mens en toezichthouder?

Ik verras u door een brede blik op maatschappelijke, technologische en bestuurlijke trends te duiden, domeinoverstijgende perspectieven en aansprekende voorbeelden toe te voegen. Daarbij daag ik u uit en verbind ik u door gedenkwaardige ontmoetingen met (on)verwachte partners. Met daarbij altijd oog voor een gericht en concreet resultaat. 

 

Meer dan 20 jaar was ik, als vooraanstaand programmadirecteur en ondernemer, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onderscheidende bestuurlijke opleidingen, conferenties intervisies en innovatie- en leeromgevingen. Deze kennis stel ik nu beschikbaar om exclusieve incompany trajecten te ontwikkelen voor uw raad. Ook werk ik voor opleidingsinstituten. 

 

Daarnaast ben ik jarenlang actief als dagvoorzitter en zet ik me vanuit deze rol ook voor uw bijeenkomst in. 

S42447 (299 van 363)_edited.jpg

Heeft u een opleidingsinstituut op het snijvlak van bestuur, maatschappelijke opgave en vernieuwing? Ik werk in opdracht of vanuit een ondernemende samenwerking. Als ondernemende en inspirerende programmamaker en/of dagvoorzitter.

Ook partner voor opleidingsinstituten