Programmamaker

S42447 (299 van 363)_edited.jpg
(Interim) programmadirecteur om uw succes te vergroten
U wilt als opleidingsinstituut een verfrissend aanbod bieden om u te onderscheiden en profileren als de opleider van publieke bestuurders en toezichthouders. Om zo uw deelnemers te blijven verrassen en uw marktpositie te versterken.
 
Benieuwd hoe u uw programma aanbod inhoudelijk kunt versterken of effectiever kunt vermarkten?
Meer dan 20 jaar ben ik, als vooraanstaand en ondernemend programmadirecteur, verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van onderscheidende opleidingen, conferenties en challenges. Deze kennis zet ik nu in voor uw instituut. Ik geef ik u een frisse blik op uw aanbod en ik ben uw sparringspartner om uw groeistrategie verder te ontwikkelen. 
Mijn kennis en ervaring als succesvolle programmadirecteur, ondernemer en mijn hoogwaardig netwerk van deelnemers, wetenschappers en private partners zet ik in om uw ambities te realiseren. Specifiek richt ik me op maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van wonen, zorg, welzijn en onderwijs.
 
Mijn expertise is waardevol voor opleidingsinstituten op het snijvlak van besturing, toezicht en maatschappelijke vernieuwing. 
 
Ik werk in opdracht of in een ondernemende samenwerking.